MELD JE AAN VOOR DE GRATIS AVG & E-MAIL MARKETING KENNISSESSIE OP 29 MAART!

SEO

Diensten

SEO
01

SEO, ook wel Search Engine Optimization genoemd, is één van de diensten die The DISTRIKT aanbiedt op het gebied van zoekmachine marketing. The DISTRIKT is een zoekmachine marketing bureau gevestigd in Eindhoven. Maar wat houdt zoekmachineoptimalisatie nou eigenlijk in?

seo

SEO

Kort gezegd: Met behulp van zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat jouw website hoger vindbaar is in zoekmachines. Hiervoor moet jouw website aan een aantal punten voldoen. De techniek van de website moet in orde zijn, de content moet SEO-proef geschreven zijn en jouw website moet online autoriteit hebben. Search Engine Optimization is een onderdeel van zoekmachine marketing waardoor je hoger in Google kunt ranken als je het goed inzet. Want je kunt nog zo’n mooie website hebben maar als deze onvindbaar is in de zoekmachines heb je er niets aan.

Hoe dit voor jouw website in zijn werk gaat? Dat wordt per project bepaald.

SEO-optimalisatie

De rol van Google wordt steeds groter, Google fungeert als een van de grootste informatiebronnen wereldwijd. Iedere dag worden er in Nederland alleen al circa 50 miljoen zoekopdrachten ingevoerd in Google. Je kunt dus zelf invullen hoe belangrijk het is voor jouw bedrijf om hier prominent aanwezig te zijn. Daarbij zijn er nog meer redenen om dit middel in te zetten:

 

waarom seo?

02
03

Wat kun je verwachten?

SEO optimalisatie voor jouw bedrijf

Wanneer je Search Engine optimalisatie wilt voor jouw website en bedrijf, wat kun je dan van The DISTRIKT verwachten?

  • Uitgebreide zoekmachine analyse van je website om verbeterpunten in kaart te brengen en een plan op te stellen;
  • Website die technisch in orde is zodat deze door Google optimaal gescand kan worden;
  • Verbeterde online vindbaarheid website;
  • Gebruiksvriendelijkheid website om de bezoekers te laten vinden waar ze naar op zoek zijn;
  • Eén vast gespecialiseerde contactpersoon;
  • Wekelijkse rapportage van de voortgang en de werkzaamheden voor jouw website.

 

04

Kennismaken met SEO

Zoekmachine marketing  wordt ingezet om de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren. Onze zoekmachine optimalisatie specialisten in Eindhoven weten hier alles van! Het is een traject wat wordt ingezet voor resultaten op de lange termijn en is onmisbaar voor de organische vindbaarheid van je website.

Ben jij geïnteresseerd in dit essentiële onderdeel van online marketing en wil jij er kennis mee maken? The DISTRIKT verzorgt SEO trainingen om jouw kennis op dit gebied te ontwikkelen.

Bekijk onze trainingen

Zoekmachine marketing voor jouw bedrijf?

Wij bij The DISTRIKT zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en staan klaar voor jou! Op zoek naar een gespecialiseerd SEO bureau? Neem snel contact op via onderstaande knop.

Neem contact op