MELD JE AAN VOOR DE GRATIS AVG & E-MAIL MARKETING KENNISSESSIE OP 29 MAART!

SEA

Betaald zoekverkeer

SEA
01

Zoekmachine Advertising Eindhoven

Search Engine Advertising (SEA), is een onderdeel van zoekmachine marketing en wordt ook wel betaald zoekverkeer genoemd. De resultaten hiervan verschijnen tegen betaling in Google bovenaan de pagina, boven de organische zoekresultaten. Het is belangrijk voor bedrijven om een goede positie in de zoekmachine te hebben. Wist je dat…

 

SEA, wist je dat?

 

Google Shopping

Google Shopping is de tab ‘Shopping’ in Google. Het zijn de advertenties met productvermeldingen die worden weergegeven wanneer je naar bepaalde producten zoekt op google.nl en google.nl/shopping. Je toont producten die relevant zijn voor jouw doelgroep, waardoor de kans op het verkopen van je producten vergroot.

Google Shopping

Remarketing

Remarketing  zorgt ervoor dat een bezoeker die eerder jouw website heeft bezocht met display marketing (advertenties) opnieuw met jouw website in aanraking komt. Met als doel om alsnog te registreren of een aankoop te doen.

Remarketing

Bing Adverteren

De zoekmachine Bing is na Google de grootste online zoekmachine. Met ruim 120 miljoen zoekopdrachten per maand is het marktaandeel van Bing hard aan het groeien. Veel bedrijven kiezen daarom voor een combinatie van adverteren op Google én Bing adverteren, dit zorgt voor een nóg groter bereik met maximale resultaten.

Bing adverteren

Display Adverteren

Display adverteren is het adverteren in zoekmachines met beeldmaterialen, zowel banners als video. Je kunt zelf selecteren wie je wilt bereiken en welke boodschap je wilt overbrengen. Je doelgroep bereiken via display advertenties is een effectieve manier om je conversie te verhogen.

Display Adverteren

Google Adverteren

Adverteren op Google is een vorm van reclame waarbij je website, producten en diensten met betaalde advertenties in de resultaten van online zoekmachines promoot. Als je via Google bepaalde informatie zoekt, dan toont Google boven en rechts naast de zoekmachine relevante advertenties.

Google Adverteren

sea

SEA

Wat is SEA?

Je bent waarschijnlijk wel bekend met de advertenties die bovenin Google verschijnen wanneer je een zoekopdracht intypt? Een advertentie plaatsen via Google, wordt ook wel zoekmachine- adverteren of Search Engine advertising genoemd. Wanneer er SEA wordt ingezet, worden er zoekwoorden en een budget gekozen waarmee je online via Google kunt adverteren. Veel bedrijven kiezen ervoor om zoekmachine marketing in te zetten bij bijvoorbeeld het verkopen van zijn of haar diensten en/of producten. Jouw advertenties staan namelijk direct na het inzetten in de zoekmachines. Stop je met SEA? Dan ben je ook direct uit deze resultaten in zoekmachines verdwenen. Een ander voordeel van SEA is dat alles meetbaar is. Via verschillende tools kan precies worden gemeten wat de resultaten zijn en waar je budget aan op is gegaan.

De Kracht van SEA

Maar wat is nou daadwerkelijk de kracht van SEA voor jouw bedrijf? Hieronder een paar interessante feitjes, wist je namelijk dat:

  • Er iedere dag over de gehele wereld circa 6,586,013,574 zoekopdrachten worden ingetypt in de zoekmachines? Zes miljard, vijfhonderd zesentachtig miljoen, dertig duizend, vijfhonderd en vierenzeventig zoekopdrachten?
  • Tegenwoordig ruim 85% van de wereldbevolking de zoekmachines gebruikt om bedrijven te vinden?
  • Of dat ruim 90% van de Nederlanders zoekt met Google?

En dat circa 35% op de betaalde advertenties klikt?

02
03

Wat levert het jou op?

Voordelen Zoekmachine Advertising Eindhoven bij The Distrikt

Het levert jou allereerst een positie op in de zoekopdrachten van jouw doelgroep.

Hieronder nog meer voordelen van Search Engine Advertising.

  • Meer relevante websitebezoekers;
  • Je wordt ondersteund door een team van specialisten, opgeleid door Google;
  • Eén vast contactpersoon welke samen met jou iedere euro meer gaat laten opleveren;
  • Ontvang jij iedere week een update van onze werkzaamheden voor jouw campagne;
  • Jij hebt inzicht in het account en waar jij jouw budget aan uitgeeft.

Daarnaast is Remarketing en Bing Advertising ook heel interessant om in combinatie SEA in te zetten.

04

Kennis maken met...

Wat kan SEA voor jou betekenen?

We kunnen ons voorstellen, dat wanneer je nog niet bekend bent met SEA dit nog een hele opgave lijkt. Gelukkig hebben wij een heel team om jou te helpen met jouw betaald zoekverkeer. Wij vinden het belangrijk om samen naar een doel toe te werken en een passende online strategie te vinden om dit doel te behalen. Alles is mogelijk, neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak!

Bekijk onze trainingen

Neem contact op