MELD JE AAN VOOR DE GRATIS AVG & E-MAIL MARKETING KENNISSESSIE OP 29 MAART!

Online Recruitment

Diensten

recruitment
01

Steeds meer werkgevers worden overvallen door personeelstekort. Wist je bijvoorbeeld dat ruim 37% van de werkgevers moeite heeft om geschikt personeel te werven? Daarbij komt het feit dat werven via traditionele recruitment bureaus niet meer kostenefficiënt is. Het inzetten van online kanalen kan bedrijven enorm helpen met vinden van het juiste talent. 56% van de bedrijven gebruikt minimaal 2 online kanalen voor het werven van nieuw personeel. The DISTRIKT heeft hier een antwoord op: het Online Recruitment traject en het Employer Branding traject!

Het werven van personeel via Online Recruitment

The DISTRIKT is gespecialiseerd in het aanbieden van online wervingstrajecten om op korte termijn geschikt talent voor bedrijven te vinden én om een sterk werkgeversimago op te bouwen. Wij bieden twee verschillende trajecten aan: het Employer Branding traject en een Online Recruitment traject. Benieuwd welk traject geschikt is voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Contact

 

employer branding

Online Recruitment

 

Employer branding traject

Een lange termijn strategie. Hierbij werk je aan een werkgeversimago door middel van een intensief employer branding traject waar een recruitmentsite de basis is. Daarnaast worden er online kanalen ingezet om op korte termijn het juiste personeel te vinden. Op deze manier verzekeren bedrijven zich van een talentpool, waarbij ze een constante instroom van personeel hebben. Voor meer informatie, bekijk het volledige Employer Branding traject.


Online recruitment traject

Dit is een korte termijn strategie. Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om door middel van eigen online kanalen talent naar zich toe te trekken. Slimme keuze vinden wij bij The DISTRIKT. Dit verhoogt namelijk de naamsbekendheid van een bedrijf en daarbij is het ook nog kostenefficiënt. Wist je bijvoorbeeld dat 41% van de baanzoekers zich oriënteert via Google? Of dat 86% van de actieve en passieve werkzoekenden een online profiel hebben? The DISTRIKT kijkt samen met haar klanten hoe online kanalen ingezet kunnen worden om op een zo efficiënt en snelle manier vacatures te vullen.

 

02
03

Wat kun je verwachten?

Online recruitment traject

Wanneer je voor een online recruitment traject kiest om jouw vacatures op een snelle manier in te vullen, wat kun je dan van The DISTRIKT verwachten?

  • Een strategische sessie, door middel van het online werving en selectie model, zullen we erachter komen hoe we zo snel mogelijk jouw vacatures kunnen invullen;
  • Aanbieding online recruitment traject, welke online kanalen we moeten inzetten om vacatures te vullen;
  • Go Live online kanalen;
  • Beheer en onderhoud ingezette online kanalen.
04

Wat levert het op?

Doordat The DISTRIKT alle specialisten in huis heeft om dit traject in goede banen te leiden, worden er veel onnodige kosten bespaard. Daarnaast heb je als bedrijf een groter én specifieker bereik, het verhoogt je naamsbekendheid en je bereikt daarnaast ook latente baanzoekers. Het doel van dit traject is om jouw bedrijf zo snel mogelijk te voorzien van het juiste talent.

Spreekt dit je aan? Kijk dan ook naar ons Employer Branding Traject. Hierbij werk je aan je lange termijn visie. Jouw werknemers worden op deze manier écht je ambassadeurs. Je verhoogt hiermee de betrokkenheid van jouw medewerkers, hun motivatie en productiviteit.

Wil je meer weten over online recruitment of het employer branding traject? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op